Rengjøring i Oslo og omegn

Rengøring Oslo

Regelmessig rengjøring er sunt for både boligen og inneklimaet. Ved å la profesjonelle ta seg av rengjøringen kan du vie mer tid til andre ting!

Med fast rengjøring fra HN Renhold kan du lene deg tilbake og nyte en skinnende ren bolig. Vi har over 15 års erfaring med rengjøring i Oslo og omegn og tilbyr fast lavpris og 100% fornøydgaranti.

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Hva inkluderes i rengjøringen?

Under ser du hva som inkluderes i rengjøringen, samt hva du kan bestille av tilleggstjenester. 

I rengjøring hjemme inkluderes blant annet:

 • Vask av alle gulv
 • Støvtørking og vask av overflater (dørspeil, karmer, brytere etc.)
 • Vask av kjøkken, benker og bord
 • Speilvask
 • Støvsuging
 • Rengjøring av bad og toalett

Du kan også bestille tilleggstjenester, som:

 • Vindusvask
 • Skift av sengetøy
 • Rengjøring av vaskemaskin
 • Innvendig vask av hvitevarer
 • Hovedrengjøring
 • Rengjøring av dusjvegger
 • Rengjøre stekeovn

I tillegg til dette, kan du også komme med egne ønsker til hva du trenger hjelp til i forbindelse med rengjøringen. Det varierer i stor grad hvor ofte vi utfører rengjøring hjemme hos våre kunder. Noen ønsker rengjøring én til to ganger ukentlig, mens andre foretrekker rengjøring på månedsbasis.

Rengjøring av hjemmet med 100 % fornøydgaranti

Vi ønsker å gjøre rengjøringen i hjemmet ditt så komfortabelt som mulig. Derfor har vi ingen bindingstid og tilbyr et fleksibelt samarbeid. Med kundens behov i fokus, vil rengjøringen bli utført på en komfortabel måte. 

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Praktiske tips til rengjøringen i hjemmet

Dette kan være fint å være klar over dersom du bestiller rengjøring hjemme: 

 • Tilgang til hjemmet: De færreste kundene er hjemme mens vasken utføres, men dette er så klart valgfritt. Ved avtale om fast vasking kan det være lurt å levere nøkkel på forhånd eller eventuelt bruke nøkkelboks med kode. 
 • Vaskemidler og utstyr: For å sikre et godt resultat trenger vi tilgang til støvsuger, mopp, bøtter, mikrofiberkluter, tørkepapir og vaskemilder til kjøkken, bad, glass og gulv. Du kan også bestille en startpakke med vaskemidler for 299 kr ekstra. Da må du kun stille med støvsuger og mopp.
 • Fast avtaler: Vi er fleksible med å møte kundenes behov, men vi opplever at kunder som har faste avtaler for rengjøring er mer forberedt og planlegger tiden bedre rundt vaskehjelpen.

Første gang vi utfører profesjonell rengjøring kan det være lurt å være hjemme før vi setter i gang med vaskingen. På den måten kan du vise oss rundt og eventuelt komme med noen spørsmål eller ønsker i forbindelse med rengjøringen. 

Rengjøring hjemme

Hva koster rengjøring i Oslo?

Størrelsen på boligen, antall etasjer og spesifikke krav er noen faktorer som vil påvirke prisen på rengjøringen. Siden våre renholdere som regel tar kollektivt vil lokasjonen ha mindre betydning i Oslo og omegn. 

Hvor jevnlig du ønsker rengjøring av hjemmet vil også være en medvirkende faktor. Jevnligere vask vil gi redusert pris, sammenlignet med f.eks. en engangsvask. Ellers vil også tilleggstjenester som rengjøring av stekeovn, rengjøring av dusjvegger og innvendig vask heve prisen.

Hva koster rengjøring?

Få et prisestimat og bestill

Trenger du hjelp til rengjøring i Oslo?

For øyeblikket tilbyr vi rengjøring i Oslo og omegn. Du kan sjekke estimert pris via vår priskalkulator og kontakte oss for et uforpliktende tilbud. Sammen kan vi finne en løsning som passer best til dine behov!

Andre tjenester vi tilbyr

 • Flyttevask – En grundig utvask av bolig ved utflytting. 
 • Visningsvask – Vask i forbindelse med salg eller leie av bolig. En visningsvask kan gjøre boligen mer attraktiv for potensielle kjøpere.
 • Nedvask av bolig – Hvis du skal flytte ut, er det krav om at man utfører en grundig rengjøring for nye boligeiere.
 • Hovedrengjøring – En grundig rengjøring av bolig. Anbefales å utføres et par ganger årlig.
 • Vask etter oppussing – En grundig rengjøring av et nybygg eller nylig oppusset bolig

Vi jobber for å skape en ren bransje

Det er ikke til å legge under stol at renholdsbransjen er preget av svart arbeid. Det er derimot viktig å være klar over at det er forbudt å bruke svart arbeidskraft. I tillegg støtter du da dårlige arbeidsforhold, samt at du ikke er forsikret dersom noe oppstår under vaskeoppdraget. 

Vi er opptatt av å skape en trygg og ren bransje. Alle våre ansatte har gyldig HMS-kort, mottar lønn i henhold til gjeldende tariffavtale og er yrkesskadeforsikret i DNB Skadeforsikring. Ved å la oss ta hånd om rengjøringen støtter du ren og ærlig arbeid.

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Ofte stilte spørsmål rundt rengjøring

Prisen på rengjøring vil variere ut fra størrelse på bolig, antall etasjer og spesifikke krav til vaskejobben.

Nei, du trenger ikke å være hjemme under rengjøringen. Faktisk er de færreste kundene hjemme mens vi vasker. Det kan likevel være lurt å være til stede før første vask. På den måten kan du vise renholderen og komme med eventuelle ønsker.

For å sikre et godt resultat bør vi ha tilgang til støvsuger, mopp, bøtter, mikrofiberkluter, tørkepapir og vaskemidler til kjøkken og bad. Hvis du ønsker å bestille vår startpakke med vaskemidler for 299 kroner, må du kun stille med støvsuger og mopp.

Ja, det er helt valgfritt om du ønsker å være hjemme eller ikke under rengjøringen. Spesielt første gang kan det være fint å være hjemme, slik at du kan vise renholderen rundt i boligen. 

 

Rengjøring hjemme inkluderer blant annet vask av alle gulv, støvtørking og vask av overflater, vask av kjøkken, benker og bord, speilvask, støvsuging og rengjøring av bad og toalett. 

Dette kommer helt an på hvor ofte du ønsker at hjemmet ditt skal rengjøres. Vi har kunder på både ukentlig og månedlig basis.

Ja, du kan bestille rengjøring av stekeovn som en tilleggstjeneste. 

Del innlegg

Andre bloggposter

Meld deg på nyhetsbrev!