Vask etter oppusing

VASK ETTER OPPUSING ELLER I BYGGEPERIODEN

Vask etter oppusing kalles for byggvask. Det er en grundig rengjøring av et nybygg eller nylig oppusset bolig. Målet med tjenesten er å fjerne byggstøv, sementstøv og smuss som følge av byggeprossessen, og på denne måten å sikre en helseriktig sted for framtidige brukere.

Få tilbud her

Det er helt gratis og uforpliktende

Hvorfor er det viktig med riktig utført vask etter oppussing?

Riktig utført byggrenhold er viktig for å oppnå et godt arbeidsmiljø under bygging, og et godt innemiljø i ferdig bygning, uten forurensninger fra byggeperioden.

I tillegg gjennom riktig vask etter oppusing skal det sikres at forurensning og fukt fra byggeperioden skal ikke belaste inneklimaet i det ferdige bygget, samt forhindre utvikling av sopp, mugg, bakterievekst og byggskader.

Vask etter oppussing

Vask etter oppussing består av følgende: 

Byggvask kan utføres i ulike faser av byggeprossessen.Det avtales med byggeleder om byggrenholdet skal utføres som en avsluttende byggrengjøring eller om renholdet skal utføres gjennom alle RTB faser.

Hvor mye koster byggvask etter oppussing?

Vi utfører vask etter oppussing for privatkunder og samarbeider med bedrifter:

HN Renhold - Vaskehjelp, rengjøring og flyttevask Oslo sine omtaler

Vi er en renholdsenterprenør som utfører alle typer rengjørinsgarbeid under og etter oppussingen.Vi leverer byggrenhold i henhold til INSTA 800 og Rent Tørt Bygg (RTB) prinsippet.