Vask etter oppusing

Fjerner byggestøv

VASK ETTER OPPUSING ELLER I BYGGEPERIODEN

Vask etter oppusing kalles for byggvask. Det er en grundig rengjøring av et nybygg eller nylig oppusset bolig. Målet med tjenesten er å fjerne byggstøv, sementstøv og smuss som følge av byggeprossessen, og på denne måten å sikre en helseriktig sted for framtidige brukere.

Hvorfor er det viktig med riktig utført vask etter oppussing?

Riktig utført byggrenhold er viktig for å oppnå et godt arbeidsmiljø under bygging, og et godt innemiljø i ferdig bygning, uten forurensninger fra byggeperioden.

I tillegg gjennom riktig vask etter oppusing skal det sikres at forurensning og fukt fra byggeperioden skal ikke belaste inneklimaet i det ferdige bygget, samt forhindre utvikling av sopp, mugg, bakterievekst og byggskader.

Vask etter oppussing består av følgende: 

Byggvask kan utføres i ulike faser av byggeprossessen.Det avtales med byggeleder om byggrenholdet skal utføres som en avsluttende byggrengjøring eller om renholdet skal utføres gjennom alle RTB faser.

Hvor mye koster byggvask- vask etter oppussing?

Vi utfører vask etter oppussing for privatkunder og samarbeider med bedrifter:

HN Renhold - Vaskehjelp, rengjøring og flyttevask Oslo sine omtaler

Vi er en renholdsenterprenør som utfører alle typer rengjørinsgarbeid under og etter oppussingen.Vi leverer byggrenhold i henhold til INSTA 800 og Rent Tørt Bygg (RTB) prinsippet.