Planlegg for julevasken

julevasken

Julen er rett rundt hjørnet, og selv om det for mange er en veldig koselig og fin høytid der man samler seg med sine nære og kjære, er det også en høytid forbundet med mye stress. Det er en grunn til at det til og med at har fått sitt eget navn, førjulsstress.

Vi kan bistå med julevasken

Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med alle juleforberedelsene, men det vi kan hjelpe deg med er julevasken. Sett bort den tidkrevende og slitsomme vaskejobben, så kan du konsentrere deg om julegavene og maten.

Enten du skal ha feiringen hjemme hos deg selv, eller bare ønsker å komme hjem til en skinnende ren bolig etter en hyggelig sammenkomst, så kan vi bistå deg med julevasken uten at du trenger å løfte en finger selv.

Ta en grundig rengjøring

Bestiller du en julevask av oss, tar vi en grundig hovedrengjøring av hjemmet ditt. Det er opp til deg å bestemme hva du ønsker av oss, men vi anbefaler blant annet:

  • Grundig støvtørking av alle overflater
  • Grundig støvsuging og gulvvask
  • Grundig vask av bad, inkludert fliser.
  • Grundig vask av kjøkken, inkludert fliser og hvitevarer (innvendig og utvendig)
  • Vask av dører og lister


Julevask er en tjeneste vi tilbyr der vi har faste priser basert på kvadratmeter. Hvis du har behov for ekstra tjenester sånn som vindusvask er det fullt mulig å bestille det!

Så gi deg selv en julegave og ta kontakt med oss og bestill vaskehjelp. Da sørger vi for at hjemmet ditt blir skinnende rent til jul, så du kan konsentrere deg om de tingene som virkelig betyr noe!

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Del innlegg

Andre bloggposter

Meld deg på nyhetsbrev!