HN Renhold anmeldelser

I HN Renhold er vi opptatt av å ha fornøyde kunder, noe som er årsaken til at vi tilbyr 100 % fornøydgaranti. Med over 15 års erfaring i renholdsbransjen har vi opparbeidet et godt forhold til mange kunder, både privat og bedrift.

Vi setter alltid kundenes ønsker i fokus. Derfor er vi opptatt av å skape et samarbeid som baserer seg på kundens behov. Dette mener vi har vært en viktig årsak til at vi har fått gode anmeldelser fra kunder vi har jobbet med. 

I dag har vi flere faste kunder vi jobber regelmessig med. Nedenfor kan du lese noen av våre HN Renhold anmeldelser. Hvis du ønsker å bestille vaskehjelp fra oss, kan du trykke på linken under. 

Les også HN Renhold anmeldelser på Trustpilot

Ofte stilte spørsmål

Det er mange som synes vaksehjelp er verdt pengene, da det frigjør mer tid til å gjøre andre ting. I HN Renhold utføres vaskehjelpen av erfarne renholdere og vi tilbyr 100 % fornøydgaranti. 

Det er forbudt å kjøpe renholdstjenester som ikke er godkjent i renholdsregisteret. Ikke bare er det umoralsk, men du vil også kunne få en heftig bot. HN Renhold er en godkjent bedrift og er opptatt av at våre renholdere blir tilstrekkelig betalt for sitt arbeid. Vi mener gode vilkår for renholdere også vil gi bedre resultater for kundene.

Ja, vi opererer i henhold til lover og regler og oppfyller kravene av Arbeidstilsynet. Vår virksomhet er godkjent i renholdsregisteret.

Vi har fått gode anmeldelser fra våre kunder og har et godt og langvarig forhold til både privatpersoner og bedrifter. På Google har vi 4,8 stjerne av 53 anmeldelser. 

Vaskehjelp erfaringer Oslo