Hva koster nedvask av bolig i Oslo og omegn?

Hva koster nedvask av bolig?

Skal du flytte eller leie ut boligen og lurer på hvor mye nedvask av bolig koster? Her får du en oversikt over hva du kan forvente å betale for nedvasken. I tillegg vil du også finne ut av hvordan du bestiller nedvask av bolig på en enkel måte. 

Hva koster nedvask av bolig?

For nedvask av bolig på en leilighet på rundt 60 kvadratmeter koster omtrent 5000 kroner. Likevel er det viktig å vite at dette kun er et estimat. Prisen du betaler for nedvasken vil avhenge av faktorer som:

  • Størrelse: Prisen på nedvasken vil øke for hver kvadratmeter. Større bolig tilsvarer høyere pris.
  • Omfang: Hva du faktisk ønsker å rengjøre vil påvirke prisen. Eksempler er om du har flere bad eller ønsker eventuelle tilleggstjenester. 
  • Lokasjon: Hvor du bor vil påvirke prisen. Bor du langt ut på vidda eller midt i smørøye hvor parkering er dyrt, vil dette øke kostnaden. 

Husk at alt skal være rent i forbindelse med en flyttevask. Dette inkluderer blant annet ovnen, som over år kan samle mye fett. Det kan være lurt å notere alt du ønsker å rengjøre i forkant for å få et bedre prisestimat. 

Hva koster nedvask?

Få et prisestimat og bestill

Hva inkluderes i prisen på nedvask?

Hele boligen skal være skinnende ren før den overtas av neste eiere. Det inkluderer både innvendig og utvendig. Dette er et lovfestet krav i henhold til avhendingsloven paragraf 2-2. 

En nedvask av bolig inkluderer blant annet:

  • Vask av gulv og vegger
  • Vask av bad
  • Innvendig og utvendig vask av skap og skuffer
  • Støvtørking av tilgjengelige flater
  • Tørrmopping av tak
  • Vask av vinduer

Det er mye du må tenke på i forbindelse av nedvasken og det er mange som glemmer enkelte områder, som listen bak sofahjørnet eller kriker og kroker bak skap. For å gjøre prosessen enklere, kan det være lurt å la et profesjonelt rengjøringsfirma ta oppgaven for deg. 

Pris på nedvask i Oslo

Tilbyr 100 % fornøydgaranti på nedvask av bolig

Vi i HN Renhold har over 15 års erfaring i renholdsbransjen og har utført utallige flyttevasker siden vi startet i 2009. Vi er klare over at flytteprosessen er krevende. Derfor er vi fleksible for å møte kundenes ønsker. I tillegg tilbyr vi 100 % fornøydgaranti, slik at du kan være sikker på at nedvasken blir utført skikkelig. Dette har resultert i svært gode anmeldelser fra våre kunder. 

Det er umulig å gi nøyaktig pris på nedvasken, i og med at faktorer som type bolig, omfang og størrelse vil påvirke hvor lang tid som tas for å fullføre jobben. Likevel vil du få en god idé ved å bruke vår priskalkulator. Dette gir et godt utgangspunkt for hvor mye en nedvask av bolig koster i ditt tilfelle. 

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Unngå svart arbeid

Hvis du planlegger å bestille nedvask av bolig, bør du være klar over at det er forbudt å benytte seg av svart arbeid. Dette er et stort problem i hele renholdsbransjen. Ja, prisen på nedvask av boligen blir billigere, men ikke uten konsekvenser. Da støtter du blant annet arbeidere som jobber under dårlige kår og aktører som unngår skatter og avgifter. 

I tillegg vil du ikke få noe garanti for at vasken blir gjort skikkelig, som ofte fører til at du betaler for et halvferdig resultat og må gjøre resten av jobben selv uansett. Du er lovpålagt å sjekke at renholdsfirmaet du bruker er en godkjent renholdsvirksomhet. Dette kan du gjøre ved å søke opp renholdere Arbeidstilsynets renholdsregister. Du finner vårt firma registrert her.

Gjøre nedvasken selv?

Ovenfor har du fått et lite innblikk i hvor mye en nedvask koster og hva som må gjøres. Så, bør du egentlig gjøre nedvasken selv eller betale for at en renholder gjør jobben for deg?

Fasiten er det bare du som sitter på. Har du mye tid til gode og er generelt god til å vaske, er det ingen feil med å utføre nedvasken selv. Er du derimot tvilsom til at du kan utføre nedvasken korrekt, eller har mye annet å fikle med, kan du spare både tid og krefter på å la profesjonelle utføre arbeidet. 

Husk at profesjonelle rengjørere utfører vasking på daglig basis og kan utføre arbeidet langt raskere enn du selv evner. I tillegg har de det nødvendige utstyret for å gjøre alt skinnende rent før boligen overtas.

Vi garanterer et godt resultat

Det er selvfølgelig helt opp til deg om du ønsker å gjøre jobben selv eller hyre inn noen profesjonelle til arbeidet. Det er selvfølgelig høyt prissatt om du kontakter oss til jobben, men likevel vil vi igjen poengtere at det viktigste er at du bestiller fra et firma som er registrert i renholdsregisteret. 

Vi i HN Renhold kan derimot garantere for at vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre et godt resultat i henhold til din nedvask. Vi gjør boligen ren til neste person, slik at du kan fokusere på alt annet relatert til flytteprosessen.

Hva koster nedvask?

Få et prisestimat og bestill

Ofte stilte spørsmål om prisen på nedvask

Vi mottar ofte spørsmål om hva det koster for nedvask av bolig i Oslo og omegn. Dette er de vanligste spørsmålene:

Prisen på nedvask av en bolig på rundt 60 kvadratmeter vil koste rundt 5000 kroner. Likevel er det viktig å vite at kostnaden påvirkes av flere faktorer, som størrelse, omfang og lokasjon. 

Prisen på nedvask vil variere ut fra størrelse, hvor du bor og hva du ønsker skal vaskes. Du kan bruke vår pris kalulator for å finne ut av prisen på nedvask av bolig. 

Dette avhenger fra bolig til bolig. Hvor boligen din er plassert og antall kvadratmeter og omfang av vaskingen vil påvirke hvor mye du må betale for nedvasken. 

I henhold til avhendingsloven er det lovfestet at boligen skal være helt ren før den overtas. Prisen på nedvasken vil avhenge av hva slags type bolig du har og størrelsen på boligen. 

 

Del innlegg

Andre bloggposter

Meld deg på nyhetsbrev!