Personvernerklæring 

 

Personvern:

Personopplysninger om Kunder behandles i samsvar med lokal lovgivning.

HN Renhold AS med org.nr. 898436292 eier og driver websidene www.hnrenhold.no. og hjemmerengjoring.no

Hovedkontoret holder til i Veitvetveien 1b, 0596 Oslo.

Websidene våre gir deg mulighet til å sjekke priser, bestille våre tjenester over internett, og få tjenestene levert hjem til deg. Når du går inn på og bruker våre websider, samtykker du samtidig til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Behandlingsansvarlig: Helena Novakovic (daglig leder), Julia Novakovic (salg og kundeservice)

Om vår personvernerklæring

Vår personvernerklæring forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. HN Renhold AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

I denne personvernerklæringen forklarer vi deg hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via våre nettsider, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg.

Vi samler informasjon om deg for å kunne gi deg målrettede tilbud som er relevante for deg. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen.

Vår bestillingsløsning

Når du bestiller våre tjenester via vår kalkulator eller sender forespørsel via skjema, samtykker du til at vi lagrer dine personopplysninger som navn, epost, tlfnr, adresse, størrelse på bolig i antall kvm, frekvens på rengjøring ved fast vaskehjelp, samt hvilken tjeneste du har bestilt, på våre systemer.

Dette er nødvendig for å kunne opprette et kundeforhold og levere tjenesten du har bestilt.

Samtykke

Vi kontakter ikke uten at du aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Dette samtykket kan du til enhver tid trekke tilbake ved å sende en epost til post@hnrenhold.no

Hvem ser dine personopplysninger

Dine personopplysninger blir lagret i våre CRM og faktureringssystemer som vi behandler. Våre ansatte/renholdere (begrenset tilgang, kun til den grad at det er mulig å utføre tjenesten) samt firmaets administrasjon har tilgang til behandling av opplysningene.

Chat

Tar du kontakt via vår Chat-kanal blir din info lagret og delt med vår tredjepartsleverandør Smartsupp.com i 3 mnd og deretter slettet. Vi ønsker å beskytte ditt personvern – legg derfor ikke inn personlige opplysninger i chat som har med sykdom, helse, bankkort osv. å gjøre.

For konkrete tilbudsforespørsler blir din info overført og lagret i vårt CRM-system for videre oppfølging av tilbud.

Retten til innsyn, sletting og klage

Om vi ikke hører noe annet fra deg, beholder vi din personlig informasjon i 2 år.

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Du har rett til å endre din egen informasjon og kan gjøre dette ved å sende oss en e-post om hvilke opplysninger som skal endres.

Ønsker du å slette din konto hos oss, gjør vi deg oppmerksom på at du har også rett til å få din informasjon utlevert i et maskinlesbart format før kontoen slettes. Vi trenger skriftlig bekreftelse via e-post som er registrert hos oss, før overføring kan skje.

Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene, kan du sende en epost til post@hnrenhold.no