Profesjonell flyttevask med 100% fornøydhetsgaranti

flyttevask

Trenger du flyttevask i Oslo og omegn? Da er vi klare til å hjelpe deg. I over 15 år har vi utført flyttevask, og vi tilbyr 100 % fornøydhetsgaranti på flyttevasken. 

En flyttevask er mer omfattende enn den vanlige husvasken. I avhendelsesloven står det tydelig skrevet at boligen skal være grundig rengjort ved overtakelse. Du kan spare mye tid og krefter på å få profesjonell hjelp til flyttevasken.

Få tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Flyttevask inkluderer følgende

 • Vask av alle rom, inkludert bad, kjøkken, stue og soverom
 • Rengjøring av tak, vegger og vinduer
 • Innvendig og utvendig vask av skap og skuffer
 • Fjerning av støv og skitt fra alle overflater
 • Vask av ovner, komfyrer, kjøleskap etc. 
 • Tørrmopping av tak

Slik forbereder du boligen til flyttevask

Omfanget av flyttevasken vil påvirke prisen. Hvis du har gjennomført regelmessig rengjøring gjennom året, er det så klart enklere for våre renholdere å utføre flyttevasken raskt og effektivt. Men uavhengig av hva som er blitt gjort tidligere, vil vi kunne hjelpe deg med å gjøre boligen klar til overtakelse. Derimot er det noen tiltak som kan bli gjort for å gjøre prosessen enklere:

 • Ha en komfortabel temperatur i boligen
 • Sørg for at det er tilgang til varmt vann og strøm 
 • Ha tilstrekkelig med lys på områdene våre renholdere skal utføre flyttevasken

Fortell oss på forhånd dersom noen av disse punktene ikke kan innfris, så får vi heller finne en løsning sammen!

Få flyttevask med 100 % fornøydhetsgaranti

Det er ikke uvanlig at det oppstår uenigheter mellom selger og kjøper av bolig. Dette skjer ofte på grunn av at man har ulik forståelse for hva grundig rengjøring tilsvarer. Som selger er du derimot lovpålagt å ha boligen grundig rengjort ved overtakelse. 

Den enkleste måten å unngå dette på, er å utføre jobben skikkelig. Vi i HN Renhold har utført utallige flyttevasker i Oslo og omegn og vet hva som skal til for å gjøre boligen klar til overtakelse. Med over 15 års erfaring i renholdsbransjen og med vår 100 % fornøydhetsgaranti kan du være trygg på at jobben blir utført i henhold til avhendelsesloven.

Informasjon om flyttevask

Våre renholdere tar med seg all nødvendig utstyr og vaskemidler for å utføre flyttevasken. Vi vet at flytteprosessen kan være stressende, og du skal slippe å fokusere på dette!

Standard flyttevask inkluderer innvendig vask av boligen. Vi tar høyde for at du har oppgitt riktig antall kvadratmeter når du sender inn søknaden. Ønsker du noen tilleggstjenester, som rengjøring av peis, balkong eller garasje, må dette oppgis i tilleggsinformasjonen.

Vår priskalkulator for flyttevask baserer seg på at boligen er tom og at det er utført regelmessig rengjøring. 

Det er lurt å planlegge for flyttevasken god tid i forkant. Sørg for å flytte ut alle tingene på forhånd og bestill tidlig for å sikre at flyttevasken blir utført på ønskelig dato.

Vi er en godkjent renholdsbredrift og all vasking vil skje på lovlig vis. Sammen vil vi skrive under på en skriftlig avtale før flyttevasken. I avtalen inkluderes vår 100 % fornøydhetsgaranti.

Dette kommer an på størrelsen på boligen. Vi tilpasser oppdraget ut størrelse og omfang, slik at vaskingen blir utført raskt og effektivt. Selv opplever vi at mange som utfører flyttevasken selv undervurderer tiden det tar å fullføre jobben.

Vi er opptatt av å skape en ren renholdsbransje, og har over 15 års erfaring i renholdsbransjen. Alle ansatte har gyldig HMS-kort og mottar lønn i henhold til gjeldende tariffavtale og er yrkesskadeforsikret i DNB Skadeforsikring. Ved å bestille vaskehjelp fra oss, støtter du ren og ærlig arbeid. Du kan lese våre anmeldelser her.

Flyttevask kan påføre unødvendig stress

De færreste gleder seg til flyttevasken, spesielt oppi alt som skal gjøres i forbindelse med flyttingen. Med en flyttevask fra HN Renhold kan du gi fra deg jobben til profesjonelle renholdere, slik at du/dere kan bruke tiden på mer fornuftige områder, som jobb eller flytting til ny bolig!

Kontakt oss under dersom du trenger hjelp til flyttevask i Oslo og omegn.

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Hva koster flyttevask?

Prisen på flyttevask varierer. Det er umulig å si en fast pris, ettersom alle oppdrag er noe ulikt. Likevel kan du bruke vår kalkulator for å beregne hva prisen på flyttevask i Oslo vil koste. I prisen er kjøring, parkering og vaskemidler inkludert. Fyll også inn ekstratjenester om dette er nødvendig, som rengjøring av peis, persienner eller balkong.

Eksempel på hva flyttevask i Oslo koster:

6 509 kr Inkl. MVA
 • Boligstørrelse: 80 kvm
 • Er boligen møblert: Nei
 • Rengjøring av peis: 349 kr (1 stk)

Få et skreddersydd tilbud på flyttevasken

Hva som må til for å få gjennomført en grundig flyttevask kan variere ut fra bolig til bolig. Kanskje har du noen spesifikke forespørsler gjeldende din bolig? I så fall kan du fylle ut skjemaet ved å trykke på knappen her og legge til eventuelle tilleggstjenester.   

Andre tjenester vi tilbyr

Fast vaskehjelp
Gjør hverdagen mindre hektisk, skap bedre trivsel i hjemmet og få mer fritid med fast vaskehjelp.
Les mer
Visningsvask
En vaskejobb som gjør at boligen ser skinnende ren ut før potensielle boligkjøpere besøker boligen.
Les mer
Hovedrengjøring
En grundig rengjøring av boligen, som anbefales å gjøres minimum et par ganger hvert år.
Les mer
Byggvask
En grundig rengjøring av et nybygg eller nylig oppusset bolig. Vi forsikrer at byggstøv og smuss fjernes!
Les mer
Previous slide
Next slide

Ofte stilte spørsmål

I en generell flyttevask inkluderes vask av alle rom, rengjøring av tak, vegger og vinduer samt innvendig og utvendig vask av skap og skuffer. Du kan også bestille ekstratjenester, som rengjøring av peis, balkong og garasje. 

Minstepris for boliger inntil 70 kvm er 5445 kroner inkludert MVA. Dette inkluderer kjøring, parkering og vaskemidler. Eventuelle tilleggstjenester vil påvirke prisen på flyttevasken. 

Tiden det tar å utføre en flyttevask avhenger av standarden på boligen. Mange tror ofte det blir gjort på et par timer, men realiteten er at det ofte tar en hel arbeidsdag. Størrelse og omfang vil påvirke tiden.

Ved flytting er det krav om at boligen skal være grundig rengjort før den overtas. Det kreves at du vasker hele boligen grundig, inkludert alle overflater, komfyr, bad og tak. 

 

Ja, du må også utføre en gundig flyttevask ved utleie. Hvis ikke kan leietaker kreve erstatning i henhold til husleieloven § 10-3.

Del innlegg

Andre bloggposter

Meld deg på nyhetsbrev!