Fasadevask Oslo

Fasadevask i Oslo & omegn med 100 % fornøydgaranti

Fasadevask er ikke bare for det estetiske, det er også nødvendig for å ta godt vare på selve bygget. Det hindrer skader som sopp og råte, samt bidrar til at malingen sitter bedre. HN Renhold sørger for at den utvendige rengjøringen av bygget blir gjort på en skånsom og effektiv måte. 

Fasadevask av alle bygg

Vi utfører fasadevask av privathus, borettslag, sameie og for næringsbygg. Ingen jobb er for stor eller for liten!

Lang erfaring

Våre medarbeidere sikrer høy kvalitet på fasadevasken. Alle våre renholdere har gyldig HMS-kort og mottar lønn i henhold til tariffavtale.

100 % fornøydgaranti

Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Oppdager du noen feil med fasadevasken? Da retter vi opp eventuelle feil, uten ekstra.

Konkurransedyktige priser

Vi tilbyr konkurransedyktige priser på fasadevask. Ønsker du et tilbud på vask av fasade eller årsavtale? Send oss en melding!

Send oss en forespørsel

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

Vi har svært fornøyde kunder

4,8/5

Vi er en godkjent renholdsbedrift med over 15 års erfaring. Vårt fokus er å tilby renholdstjenester med høy kvalitet, som reflekteres i våre anmeldelser

Grunner til å bruke profesjonell fasadevask firma

Mange opplever at å vaske hus eller bygning uten hjelp er en tung og tidkrevende jobb. Tar du for lett på oppgaven, kan du ende med et dårlig resultat. 

La oss ta oss av fasadevasken, slik at du kan bruke mer tid på hva som er viktig for deg. 

Avhengig av størrelsen på bygget, kan du ha behov for å kjøpe utstyr eller leie stillas. Bestiller du fasadevask fra oss, stiller vi med alt av utstyr og vaskemidler i forbindelse med vaskejobben. Vi har alt som trengs for å gi et godt resultat, og vet hva slags vaskemidler som er best til ulike materialer. 

Det er viktig å vaske fasaden jevnlig for å unngå sopp, alger, grønske og mose på bygningen. Eier du en bolig av treverk, risikerer du at treverket tiltrekker seg fukt om du ikke vasker det regelmessig. 

Vi anbefaler at du utfører fasadevask minimum én gang i året for å unngå disse problemene. Dette kan spare deg for store kostnader over tid!

For å unngå at fasaden etterlater seg striper eller skjolder, benytter vi oss av enten:

  • Varmtvann og høytrykk
  • Varmt, avionisert rentvann

 

Dette sørger for et godt resultat!

Med over 15 års erfaring i renholdsbransjen, sørger vi for at fasadevasken blir utført på en ren og ryddig måte. Alle våre renholdere har gyldig HMS-kort, mottar lønn i henhold til tariffavtale og er forsikret gjennom DNB skadeforsikring. Vi vil tegne en avtale før vasken, som sikrer begge parter. Den kommer med 100 % fornøydgaranti.

Ved å bestille fasadevask i Oslo fra oss, støtter du ren og ærlig arbeid!

Fasadevask Oslo

Fasadevask pris

Pris på fasadevasken vil variere ut fra omfanget av vaskejobben. Dette inkluderer både størrelsen på bygget, om spesifikke utstyr er nødvendig (som stillas) og hvor lenge siden fasaden sist ble vasket. Fasadevask prisen starter vanligvis fra 600 kroner (privatpersoner), men siden hvert prosjekt er ulikt anbefaler vi deg å kontakte oss med en god beskrivelse av prosjektet.

Bestill fasadevask i Oslo