Vaskehjelp privat – trygt, enkelt og med 100% fornøydgaranti

Privat vaskehjelp Oslo

Ønsker du mer tid i hverdagen? I så fall kan det være lurt å la noen profesjonelle ta seg av vaskingen, slik at du kan fokusere på viktigere områder i livet – som familie, jobb eller å frigjøre tid til å lese litt.

I denne artikkelen forklarer vi hva som er viktig å være klar over hvis du skal bestille vaskehjelp privat. Dette inkluderer blant annet signering av avtale, hva du trenger av utstyr og hvordan vasken utføres. 

Om du allerede ønsker å innhente et tilbud, kan du sjekke pris og bestille vaskehjelp fra oss under.

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Hva inkluderer privat vaskehjelp?

Før du bestiller vaskehjelp privat, bør du først forsikre deg om at du får hjelp til den vaskingen du behøver. En standard vaskehjelp inkluderer:

 • Støvsuging av gulv, sofa og gulvvask i alle rom
 • Støvtørking på tilgjengelige overflater
 • Renhold på kjøkken
 • Rengjøring av bad
 • Vask på soverom

Om du ønsker eventuelle tilleggstjenester, kan dette bestilles. Dette inkluderer blant annet rengjøring av terrasse/balkong, vindusvask, rengjøring av hvitevarer eller stryking/bretting av klær.

vaskehjelp privat

Må jeg være hjemme under vaskejobben?

Her er vi svært fleksible. Du kan så klart være hjemme om du ønsker, men de fleste foretrekker å være ute under selve vaskingen. Da får renholderen utføre jobben i fred, samtidig som du slipper å høre støvsugeren i fullt arbeid. 

Ved første vask kan det derimot være lurt å være hjemme. Her har du muligheten til å møte renholderen, vise personen rundt i boligen og eventuelt påpeke områder du ønsker å sette fokus på.

Hva gjør jeg med nøkkelen ved privat vaskehjelp?

Vi har mange faste kunder som ønsker ukentlig eller månedlig vaskehjelp privat. I de fleste tilfeller mottar vi en ekstra nøkkel eller får tilgang til en nøkkelboks. På den måten slipper kunden å planlegge hverdagen etter vaskejobben.

Igjen, her finner vi en løsning som passer best for deg. Om du ikke er komfortabel med å gi fra nøkkel, kan du så klart også åpne opp døren når renholderen kommer.

Trenger jeg å stille med utstyr og vaskemidler?

Ja, du må stille med noe utstyr og vaskemidler for at vi skal få gjennomført rengjøringen på best mulig måte. Det er en stor fordel om du har følgende:

 • En effektiv støvsuger
 • Bøtte og mopp
 • Mikrofiberluter
 • Vaskemidler, som Jif Bad, Grønnsåpe Zalo 
 • Tørkerull og vaskekluter

Vi kan også sørge for innkjøp av vaskemidler hvis du trenger hjelp til dette. Enkelte foretrekker dette i begynnelsen, for å forsikre at man har alt det nødvendige. 

Husk å skrive kontrakt

Vi er opptatt at alt er i orden før vi starter med oppdraget. Før vi begynner jobben, vil vi derfor inngå en kontrakt. Dette er både for å forsikre at du får tjenesten du har rett på og at renholderen blir kompensert riktig for arbeidet. 

I kontrakten får du med 100 % fornøydgaranti, som betyr at vi vil rette eventuelle mangler i løpet av 48 timer – helt kostnadsfritt.

Ikke utfør vaskehjelp privat uten kontrakt

Dette skader både deg selv og bransjen vi opererer i. Det er mange som utfører svart arbeid, som fører til at renholdere blir underbetalt samt at de ikke er forsikret om noe skulle skje. Det er også ulovlig å hyre inn noen svart. Da kan du bli straffet for skatte- og avgiftsunndragelse. 

Vaskehjelp pris

Vi leverer fast pris på profesjonell vaskehjelp. Prisen beregnes ut fra antall kvadratmeter og hvor ofte du ønsker at vi skal vaske. Her er et eksempel på hvor mye du kan forvente å betale for vaskeoppdraget. 

Eksempel på hva vaskehjelp privat koster:

1 260 kr Inkl. MVA (per vask)
 • Boligstørrelse: 90 kvm
 • Vask annenhver uke
 • Ingen tilleggstjenester

Som nevnt vil eventuelle tilleggstjenester komme i tillegg. Med i prisen for vaskehjelp kommer 100 % fornøydgaranti og prisgaranti, slik at du ikke vil oppleve noen kjipe overraskelser underveis.

Bestill vaskehjelp privat

HN Renhold er et offentlig godkjent renholdsfirma. Vi har utført vaskehjelp privat i Oslo og omegn i over 15 år. Med lang erfaring og gode anmeldelser fra våre kunder, kan vi forsikre at du får vaskejobben gjort trygt og enkelt.

Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål. Om du ønsker å bestille vaskehjelp privat kan du trykke på linken under. Her får du et estimat over hva privat vaskehjelp koster, samt kan legge inn eventuelle tilleggstjenester.

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Andre vaskejobber vi tilbyr

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester, både for privatpersoner og små og mellomstore bedrifter. Dette inkluderer blant annet:

Visningsvask
En vaskejobb som gjør at boligen ser skinnende ren ut før potensielle boligkjøpere besøker boligen.
Les mer
Hovedrengjøring
En grundig rengjøring av boligen, som anbefales å gjøres minimum et par ganger hvert år.
Les mer
Byggvask
En grundig rengjøring av et nybygg eller nylig oppusset bolig. Vi forsikrer at byggstøv og smuss fjernes!
Les mer
Kontorvask
Daglig renhold utført av en dyktig og kompetent renholder vil bidra til et rent og sunt arbeidsmiljø for ansatte!
Les mer
Previous slide
Next slide

Ønsker du hjelp med vasking i Oslo og omegn. Da er det bare å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Ofte stilte spørsmål rundt vaskehjelp privat

Dette er spørsmål vi har mottatt angående vaskehjelp privat:

Pris på privat vaskehjelp varierer ut fra boligens størrelse og hvor flittig du ønsker at vi skal vaske. For en bolig på 90 kvadratmeter kan du forvente en pris på rundt 1250 kroner per vask. 

Privat vaskehjelp inkluderer støvsuging i alle rom, støvtørking på tilgjengelig overflater, rengjøring på kjøkken og bad og vask på soverom. Du kan også bestille tilleggstjenester, som rengjøring av terrasse, vindusvask eller stryking og bretting av klær.

Nei, du trenger ikke å være hjemme under vaskeoppdraget. Vi tar hånd om vaskingen mens du har frihet til å gjøre hva du vil. Etter utførelsen sender vi deg en melding om at vaskehjelpen er utført.

Ja, du må stille med støvsuger, bøtte og mopp og vaskemidler for at vi skal kunne gjennomføre vaskejobben på en grundig måte. Om du ønsker, kan vi kjøpe inn alt av vaskemidler til jobben. 

Du kan kontakte oss direkte eller sende inn en forespørsel her. Da får du et uforpliktende tilbud, som inkluderer 100 % fornøydgaranti. Du velger selv hvor ofte du ønsker at vi skal vaske for deg.

Del innlegg

Andre bloggposter

Meld deg på nyhetsbrev!