Visningsvask ved salg eller utleie av bolig

Visningsvask ved salg eller utleie av bolig​

Skal du selge eller leie ut boligen din? Da er det viktig at hjemmet er skinnende rent til visningen. Slik planlegger du for visningsvasken!

Det kan være ganske stressende og nervepirrende å invitere fremmede mennesker hjem for å inspisere boligen du har bodd i. Derfor har vi samlet litt tips og råd for å hjelpe deg gjennom prosessen så smertefritt som mulig.

Visningsvask ved salg eller utleie - slik går du frem

Først og fremst må du rydde boligen. Pakk gjerne bort personlige eiendeler så det blir lettere for potensielle overtakere å forestille seg hvordan hjemmet kan bli deres eget. Når du har gjort dette blir også rengjøringprosessen mye enklere.

Husk at de som kommer på visning kommer til å gå grundig over boligen din. De kommer til å kikke i alle kriker og kroker for å se at alt er på stell. Sørg derfor for å vaske over alle de stedene man ofte overser i hverdagen, som f.eks. toppen av skap og kjøkkenviften.

Start alltid med støvtørking og jobb deg fra rom til rom. Begynn med taket og avslutt med gulvet. Gjenta deretter prosessen med vasking. Vask ekstra godt de stedene som er særlig utsatt for fett og smuss, som veggen bak komfyren og dusjen/badekaret.

Husk også å rydde og vaske inni alle skap og skuffer. Det er så kjedelig om en så liten ting som en skitten og rotete kjøkkenskuff skal ødelegge hele det gode inntrykket den ellers så rene boligen har gitt.

Få god oversikt

Når du er ferdig med å rydde og vaske er det alltid greit å gå en siste gang over boligen. Det er fort gjort å glemme noe, så få oversikt over boligen din og sjekk at alt ser bra ut.

Vi kan utføre visningsvask og nedvask for deg

Visningsvasken ved salg eller utleie av bolig kan være alfa omega om du får solgt eller leid ut. En grundig vask kan til og med resultere i at salgssummen øker. Derfor kan det være lurt å hyre inn et profesjonelt vaskefirma til jobben. 

HN Renhold har over 15 års erfaring i renholdsbransjen og har utført mange visningsvask  og nedvask av bolig tidligere. På den måten kan du være sikker på at jobben blir skikkelig gjort. Vi tilbyr våre tjenester i Oslo og omegn. 

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Del innlegg

Andre bloggposter

Meld deg på nyhetsbrev!