nøkler i døra

Skal du selge eller leie ut boligen din? Sørg for riktig visningsvask.

Skal du selge eller leie ut boligen din? Da er det viktig at hjemmet er skinnende rent til visningen.

Det kan være ganske stressende og nervepirrende å invitere fremmede mennesker hjem for å inspisere boligen du har bodd i. Derfor har vi samlet litt tips og råd for å hjelpe deg gjennom prosessen så smertefritt som mulig.

Hvordan går du frem?

Først og fremst må du rydde boligen. Pakk gjerne bort personlige eiendeler så det blir lettere for potensielle overtakere å forestille seg hvordan hjemmet kan bli deres eget. Når du har gjort dette blir også rengjøringprosessen mye enklere.

Husk at de som kommer på visning kommer til å gå grundig over boligen din. De kommer til å kikke i alle kriker og kroker for å se at alt er på stell. Sørg derfor for å vaske over alle de stedene man ofte overser i hverdagen, som f.eks. toppen av skap og kjøkkenviften.

Start alltid med støvtørking og jobb deg fra rom til rom. Begynn med taket og avslutt med gulvet. Gjenta deretter prosessen med vasking. Vask ekstra godt de stedene som er særlig utsatt for fett og smuss, som veggen bak komfyren og dusjen/badekaret.

Husk også å rydde og vaske inni alle skap og skuffer. Det er så kjedelig om en så liten ting som en skitten og rotete kjøkkenskuff skal ødelegge hele det gode inntrykket den ellers så rene boligen har gitt.

Få oversikt

Når du er ferdig med å rydde og vaske er det alltid greit å gå en siste gang over boligen. Det er fort gjort å glemme noe, så få oversikt over boligen din og sjekk at alt ser bra ut.


Kontakt oss hvis du trenger hjelp med visningsvask, vi hjelper deg gjerne.

Del innlegg

Andre bloggposter

Julevask

Julevask Julen er rett rundt hjørnet, og selv om det for mange er en veldig koselig og fin høytid der man samler seg med sine

Les mer»

Meld deg på nyhetsbrev!