Hva koster byggvask? Dette påvirker byggvask prisen!

Byggvask pris

Byggvask er en omfattende rengjøringsprosess som utføres på nybygg eller renoverte bygninger for å fjerne støv, smuss og rester fra byggeprosessen. En grundig byggvask sikrer et rent og hygienisk innemiljø for beboerne og beskytter overflater mot skader.

Prisen på byggvask varierer avhengig av flere faktorer, og det er derfor viktig å ha en god forståelse av hva som påvirker kostnadene på forhånd. Les vår artikkel for å få innsikt i hva du kan forvente å betale for byggvasken.

Om du allerede ønsker å hente et tilbud, kan du kontakt oss under for å motta et uforpliktende pristilbud med 100 % fornøydgaranti.

Send en forespørsel

Det er helt gratis og uforpliktende

Gjennomsnittlig byggvask pris

Som en generell retningslinje har vi en minstepris på 4399 kroner inkl. mva frem til 70 kvadratmeter på byggvask. Likevel kan prisen variere, ut fra hvor mye som faktisk må gjøres og hvor mange renholdere jobben krever. 

Faktorer som påvirker byggvask prisen

Det er flere faktorer påvirker prisen, inkludert:

 • Størrelse på bygget: Jo større bygget er, jo mer tid og arbeidskraft kreves for å rengjøre det, noe som vil føre til en høyere pris.
 • Grad av forurensning: Mengden støv, smuss og rester fra byggeprosessen vil også påvirke prisen. Bygg med mye forurensning vil kreve grundigere rengjøring og dermed koste mer.
 • Tilleggstjenester: Ønsker du eventuelle tilleggstjenester, som vinduspuss, utvendig vask eller rengjøring av møbler. Disse tjenestene vil naturligvis koste ekstra.
 •  

På de fleste av våre tjenester har vi en priskalkulator hvor kunder kan beregne fastpris på vaskejobben. Vi opplever at oppdragene på byggvask skiller seg mye fra hverandre. Derfor ber vi deg heller kontakte oss, så kan vi gi et pristilbud ut fra hva som kreves. 

Vi har svært fornøyde kunder

4,8/5

Vi er en godkjent renholdsbedrift med over 15 års erfaring. Vårt fokus er å tilby renholdstjenester med høy kvalitet, som reflekteres i våre anmeldelser

Dette inkluderes i prisen på byggvask

Vi i HN Renhold har over 15 års erfaring i renholdsbransjen og har utført utallige byggvask. Inkludert i prisen inkluderes følgende:

Om du ønsker eventuelle tilleggstjenester, er det bare å skrive dette i kontaktskjemaet. 

Gi en detaljert beskrivelse av byggvasken

For å gjøre prosessen smidigere og for å kunne gi et passende tilbud, ber vi om at du gir en detaljert beskrivelse av hva som skal gjøres. Beskriv gjerne bygget, inkludert størrelse, antall rom, grad av støv og smuss og eventuelle tilleggstjenester.

Få et pristilbud - send oss en forespørsel

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

Fordeler med byggvask

Det er flere grunner til at du burde utføre en grundig byggvask etter byggeprossessen. Noen av dem er:

 • Forbedret inneklima: Byggvask fjerner støv og andre forurensninger som kan påvirke inneklimaet.
 • Beskyttelse av overflater: Rengjøring av overflater fjerner smuss og støv som kan skade materialet.
 • Økt verdi på eiendommen: Et rent og godt vedlikeholdt bygg vil ha høyere verdi på markedet.
 • Forebygging av fremtidige problemer: Ved å fjerne støv og smuss fra byggeprosessen, kan man forhindre fremtidige problemer som muggsoppvekst eller luftveisplager.

Utføre byggvasken selv vs. profesjonell byggvask

Dersom du har gjennomført et mindre prosjekt, kan du utføre byggvasken selv. Men etter en større byggeprosess anbefales det å la profesjonelle renholdere utføre byggvasken, av flere årsaker:

 • Effektivitet: Profesjonelle rengjøringsselskaper har erfaring og utstyr for å utføre jobben raskt og effektivt.
 • Grundighet: Profesjonelle rengjørere vet nøyaktig hvordan de skal rengjøre ulike overflater og materialer for å oppnå et optimalt resultat.
 • Sikkerhet: Profesjonelle rengjøringsselskaper har nødvendig sikkerhetsutstyr og -rutiner for å beskytte både seg selv og bygget.
 • Forsikring: De fleste profesjonelle rengjøringsselskaper har forsikring som dekker eventuelle skader som kan oppstå under rengjøringen.
 •  

100 % fornøydgaranti inkludert i prisen

Dersom du bestiller byggvask hos oss, vil du få 100 % fornøydgaranti i kontrakten. Denne garantien forsikrer at vi retter opp eventuelle feil ved rengjøringer, dersom du varsler oss innen 48 timer. Dette gjennomføres uten noen form for erstatning. 

Fornøydgaranti Flyttevask oslo

Bestill byggvask hos HN Renhold

HN Renhold er et offentlig godkjent renholdsfirma. Vi har utført byggvask for privatpersoner og bedrifter i over 15 år. Med lang erfaring og gode anmeldelser fra våre kunder, kan vi forsikre at du får rengjøringen utført trygt og enkelt.

Om du ønsker å bestille byggvask kan du kontakte oss ved å fylle inn søknadsskjemaet under. Du kan også sende oss en melding om du har noen spørsmål vedrørende byggvasken. 

Send en forespørsel

Det er helt gratis og uforpliktende

Andre vaskejobber vi tilbyr

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester, både for privatpersoner og små og mellomstore bedrifter. Dette inkluderer blant annet:

Visningsvask
En vaskejobb som gjør at boligen ser skinnende ren ut før potensielle boligkjøpere besøker boligen.
Les mer
Hovedrengjøring
En grundig rengjøring av boligen, som anbefales å gjøres minimum et par ganger hvert år.
Les mer
Kontorvask
Daglig renhold utført av en dyktig og kompetent renholder vil bidra til et rent og sunt arbeidsmiljø for ansatte!
Les mer
Previous slide
Next slide

Ønsker du hjelp med vasking i Oslo og omegn. Da er det bare å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Ofte stilte spørsmål rundt byggvask pris

Dette er spørsmål vi ofte mottar når det kommer til prisen på byggvask:

Prisen på byggvask påvirkes av flere forhold, som størrelsen på bygget, grad av forurensning og eventuelle tilleggstjeneser. Vi opererer med en minstepris på 4399 kroner inkl. mva frem til 70 kvadratmeter på byggvask. 

Inkludert i prisen på byggvask medfølger blant annet fjerning av all beskyttelse på gulv, rengjøring av alle gulv, tak og vegger, innvendig og utvendig renhold.

Profesjonelle renholdere vil kunne utfjøre byggvasken mer effektivt og grundig. I tillegg har de nødvendig sikkerhetsutstyr og -rutiner for å beskytte både seg selv og bygget. 

Del innlegg

Andre bloggposter

Meld deg på nyhetsbrev!