Hva er visningsvask?

visningsvask i oslo

En visningsvask er en rengjøring av bolig med fokus på helhetsinntrykket, slik at boligen din framstår på best mulig måte før potensielle kjøpere inntar fortet.

Som mange vet kan være hektisk og stressende å selge en bolig. Det er mye man skal gjennom før man kan forlate redet og overlate sitt gamle hjem til noen andre. Derfor kan det være lurt å delegere bort arbeid man strengt tatt ikke behøver å gjøre selv, som for eksempel rengjøringsjobben. Ikke bare sparer man tid på det, men man får også det profesjonelle resultatet man kanskje ikke hadde klart å skape på egenhånd. 

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Visningsvasken vil øke interessen fra potensielle kjøpere

Det kan være lurt å bestille vask før fotografering også. Førsteinntrykket er alfa omega, og den potensielle kjøperen ser boligen for aller første gang på bildene. Et nyvasket hjem gjør seg godt på bilder og kan lokke til seg mange flere interessenter enn et uryddig et. Jo flere interessenter, desto større konkurranse. Kanskje det blir nettopp boligen din som går gjennom en beryktet budrunde og selges godt over takst?

Og skal boligen din selges eller leies ut må man ha visninger. Dette innebærer fremmede mennesker som går rundt og vurderer om denne boligen kan bli deres nye hjem. Da ønsker man et profesjonelt resultat, den eksklusive hotellfølelsen som får deg til å revurdere hele det stressende salget og heller bare bli værende selv i den skinnende rene boligen.

Ikke utsett storrengjøringen

Det er lett å slurve litt når man har mye å gjøre. Mange har brent seg på at de  har utsatt hovedrengjøring av boligen til etter at boligen er solgt og kun tar en lett rengjøring før visning. Da blir det pinlig når en potensiell kjøper med skarpt blikk får øye på hybelkaninene du glemte under sofaen eller fingeravtrykkene du overså på vinduene.

Bestiller du en visningsvask gjennom et profesjonelt vaskefirma kan du konsentrere deg om alt det andre som må gjøres i forbindelse med salget, og overlate det kjedelige arbeidet med vask før visning til profesjonelle og erfarne renholdere.

Len deg tilbake

Det er her vi kommer inn i bildet. HN Renhold AS er et offentlig godkjent vaskefirma i Oslo med ansatte som gjerne tar seg av rengjøring før boligsalg for deg. Du kan senke skuldrene og lene deg tilbake mens vi tar oss av den kjedelige visningsvasken, og du er garantert et profesjonelt resultat du vil være fornøyd med. Vi har over 10 års erfaring innen renhold og kan tilby deg konkurransedyktige priser.

Hva er visningsvask?

Dette inkluderes i visningsvasken

Så, hva er en visningsvask? Dette inkluderes hvis du bestiller visningsvasken gjennom et profesjonelt renholdsfirma:

  • Grundig støvtørk i alle rom
  • Grundig støvsuging av gulv, tepper og møbler
  • Grundig gulvvask og vask av gulvlister i alle rom
  • Grundig vask av baderom, baderomsinnredning og fliser.
  • Utvendig rengjøring av alle skap, garderober, dører og lister
  • Grundig vask av kjøkken, utvendig vask av hvitevarer, fliser og kjøkkenskap
  • Vindusvask

Ikke gjør salgsprosessen mer krevende enn den behøver å være. Trenger du hjelp til flyttevask eller visningsvask i Oslo er vi klare for å hjelpe deg. Vi gjør alltid vårt ytterligste for at kunden skal være fornøyd.

Dersom du allerede har solgt eller leid ut, må du i så fall overlate boligen i god stand i henhold til I avhendelsesloven. Da kan du i så fall behøve å utføre en nedvask av bolig. Dette kan vi også hjelpe til med. 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Etter et par tastetrykk er kanskje du den neste kunden som kan senke pulsen og fokusere på alt annet enn skrubbing og vasking. Hadde ikke det vært deilig?

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Ofte stilte spørsmål rundt visningsvask

Vi får tilsendt flere spørsmål rundt hva visningsvask er og hva som inkluderes. Dette er de mest stilte spørsmålene:

Visningsvask er rengjøring av bolig for å gjøre den klar til visning. En grundig visningsvask gjør boligen mer attraktiv, som kan lede til en høyere salgssum. 

Prisen på visningsvask varierer ut fra lokasjon, størrelse på bolig og kundens forespørsler. Du kan kontakte oss her for et uforpliktende tilbud.

Det er flere ting som bør vaskes før visning, som inkluderer baderom, kjøkken, hvitevarer, vinduer etc. Vi går grundig til verks slik at din bolig ser tipp topp ut før potensielle kjøpere kommer på visning. 

Prisen for rengjøring av bolig før salg varierer ut fra størrelse og lokasjon. Man bør være forberedt på å betale 2000 kroner eller mer for en grundig vask av boligen. Dette er dog en liten sum i kontrast til hvor mye du kan tjene på vasken. En skikkelig vask kan fort øke salgssummen på boligen. 

 

Det lønner seg å bestille visningsvask fra et profesjonelt rengjøringsfirma. Da er du sikker på at jobben blir gjort skikkelig og at de ansatte blir tilstrekkelig betalt for arbeidet. I tillegg vil du unngå problemer som kan forekomme ved svart arbeid!

Del innlegg

Andre bloggposter

Meld deg på nyhetsbrev!