Profesjonell renhold i Oslo for privatpersoner og bedrifter

Renhold oslo

Rene omgivelser er avgjørende for både trivsel og produktivitet, enten det gjelder i hjemmet eller på arbeidsplassen. Vi i HN Renhold holder til i Oslo, og har utført vasketjenester i byen i over 15 år. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som dekker alt fra fast vaskehjelp til flyttevask til byggvask. 

Hent tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Renhold i Oslo med 100 % fornøydgaranti

Over flere år har vi bygget vårt rykte på kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet. Vi vet at renhold handler om mer enn bare å fjerne støv og smuss – det handler om å skape et sunt innemiljø, som igjen bidrar til bedre livskvalitet. Med lang erfaring innen bransjen og fokus på miljøvennlige produkter, er vi stolte av å kunne tilby et komplett spekter av renholdstjenester tilpasset dine behov.

Hvorfor velge HN Renhold som ditt vaskefirma i Oslo: 

  • Ekspertise og erfaring: Vi i HN Renhold lang erfaring som vaskefirma i Oslo, og vet hva som skal til for å møte kundenes forventninger. Dette viderelæres til våre dyktige renholdere, som alle er opplært. 
  • Skreddersydde løsninger: Vi tilpasser våre tjenester til dine spesifikke behov, enten du har behov for daglig renhold, ukentlig rengjøring eller større renholdstjenester som flyttevask eller byggvask.
  • Konkurransedyktige priser: Vi tilbyr tjenester av høy kvalitet til rimelige priser, slik at du får mest mulig verdi for pengene dine. Dette balanseres med å betale våre dyktige renholdere det de fortjener for arbeidet de utfører.
  • 100 % fornøydgaranti: Som en ekstra sikkerhet, tilbyr vi 100 % fornøydgaranti på alle være renholdstjenester. Ingenting er viktigere enn at kundene er fornøyde med våre tjenester. Vi vil rette eventuelle mangler i løpet av 48 timer, helt kostnadsfritt.
Renhold i Oslo med fornøydgaranti

Miljøvennlige renholdsprodukter

Miljøet er viktig for oss, og derfor bruker vi kun miljøvennlige produkter som er sertifisert for å være trygge både for deg og for naturen. Dette betyr at du kan være trygg på at hjemmet eller kontoret ditt ikke utsettes for skadelige kjemikalier.

Det er flere fordeler med miljøvennlig renhold, som blant annet:

  • Trygghet for helse: Vi bruker produkter som er skånsomme og trygge for mennesker med allergier eller andre helseproblemer.
  • Lavere miljøpåvirkning: Våre metoder bidrar til å redusere miljøavtrykket ved å bruke biologisk nedbrytbare produkter.
  • Bedre innemiljø: Miljøvennlige produkter gir et bedre innemiljø, spesielt for dem med sensitivitet for kjemikalier.
Miljøvennlig rengjøring

Vi tilbyr mange renholdstjenester i Oslo

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester som er tilpasset både privatpersoner og bedrifter. Våre tjenester inkluderer daglig renhold for bedrifter, ukentlig rengjøring av private hjem, flyttevask, spesialrenhold og mer. Uansett hvilke behov du har, kan vi tilpasse en løsning som passer for deg.

Renhold for privatpersoner i Oslo

For mange er det tidkrevende å holde hjemmet rent til enhver tid. Med våre skreddersydde renholdstjenester for private hjem, kan vi hjelpe deg med å holde hjemmet ditt rent og ryddig. Vi tilbyr alt fra ukentlig rengjøring til større rengjøringsarbeid, som hovedrengjøring, flyttevask eller vask etter oppussing. 

Vi tilbyr følgende renhold for privatpersoner:

Renhold Oslo privat

Renhold for bedrifter i Oslo

Bedrifter trenger et rent og ryddig miljø for å sikre både trivsel og produktivitet blant ansatte. Vi tilbyr daglig renhold som inkluderer alt fra støvtørking og støvsuging til vask av gulv, toaletter og fellesarealer. Våre tjenester er fleksible, og vi kan tilpasse rengjøringsplanen basert på dine behov, enten du trenger daglig, ukentlig eller månedlig rengjøring.

Fordeler med daglig renhold for bedrifter:

  • Bedre innemiljø og lavere risiko for sykdom blant ansatte
  • Profesjonelt utseende for dine lokaler som skaper et godt inntrykk på besøkende
  • Økt trivsel og produktivitet blant ansatte
Renhold bedrift Oslo

Vi er en godkjent renholdsbedrift i Oslo

Det er mange problemer vedrørende svart arbeid. Ikke bare er det ulovlig, som kan føre til straff, men det øker også sjansen for at noe blir ødelagt eller stjålet under oppdraget. Sosial dumping, svart arbeid og andre ulovlige arbeidsforhold er et stort problem i renholdsbransjen – både for kunder og renholdere. Skal du bestille en renholdstjeneste, er det viktig å sørge for at du bestiller fra en godkjent renholdsbredrift som alle kravene til Arbeidstilsynet. 

Ved å bestille renhold i Oslo fra oss, er du sikker på at alle renholdere blir betalt det de fortjener samtidig som du støtter ærlig arbeid. Alle våre ansatte har eget HMS-kort, som identifiserer arbeidstaker og arbeidsgiver.

Hvor mye koster renhold i Oslo?

Prisen på våre renholdstjenester i Oslo varierer ut fra mange faktorer, som omfanget av vaskejobben, størrelsen på boligen eller bedriften og om eventuelle tilleggstjenester er ønskelig. Som privatpersoner kan du enkelt fylle inn nødvendig informasjon og se prisen og bestille på nett her:

Ønsker du å bestille andre tjenester, eller er en bedrift, kan du kontakte oss for et tilbud. Er det en større vaskejobb, vil vi komme på befaring for å gi deg en nøyaktig pris basert på dine behov. 

Hent tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Fordeler med profesjonell renhold i Oslo

Ved å bestille renhold fra oss, vil du kunne dra nytte av mange fordeler. Du slipper å bekymre deg for kvaliteten, og du sparer tid som kan brukes på viktigere ting. Her er noen av fordelene ved å bruke profesjonelle renholdere:

  • Profesjonelt resultat: Du får et skinnende rent hjem eller kontor, uansett oppdragets størrelse.
  • Sikkerhet og trygghet: Våre ansatte er godt opplært i sikkerhetsprosedyrer og bruker trygge og godkjente produkter.
  • Tidsbesparelse: Overlat rengjøringen til oss, så kan du fokusere på andre viktige oppgaver.
  • Tar vare på interiøret: Vi vet hvilke vaskeprodukter som skal brukes på ulike flater og materialer. Dette forlenger levetiden til interiøret.

Bestill renhold i Oslo nå

Har vi klart å overbevise deg om å bestille renhold fra oss? I så fall kan du kontakte oss for et helt uforpliktende tilbud. Sammen kan vi finne en løsning som passer for ditt kontor eller hjem. Om du fortsatt ikke er overbevist, kan du ta en titt på våre anmeldelser

Vi håper å høre fra deg – og ønsker deg en fin dag videre!

Hent tilbud

Det er helt gratis og uforpliktende

Ofte stilte spørsmål om renhold Oslo

Prisen på renhold i Oslo varierer avhengig av flere faktorer som størrelsen på boligen eller kontoret, hyppigheten av renholdet og eventuelle tilleggstjenester som ønskes. Du kan enkelt beregne prisen ved hjelp av vår priskalkulator eller kontakte oss for et uforpliktende tilbud.

Ja, vi i HN Renhold bruker miljøvennlige rengjøringsprodukter som er trygge både for mennesker og miljø. Dette gir et sunnere innemiljø uten skadelige kjemikalier.

Vi tilbyr et bredt spekter av renholdstjenester i Oslo, inkludert daglig renhold, flyttevask, byggvask, hovedrengjøring og vaskehjelp for private og bedrifter.

Vi i HN Renhold har over 15 års erfaring og tilbyr tilpassede løsninger med 100 % fornøydgaranti. Vi prioriterer kvalitet, pålitelighet og bruk av miljøvennlige produkter.

Ja, vi tilbyr profesjonelt renhold for bedrifter i Oslo. Vi sikrer rene og trygge arbeidsmiljøer, tilpasset bedriftens behov med daglig eller ukentlig renhold.

Del innlegg

Andre bloggposter

Utvask leilighet Oslo

Utvask leilighet Oslo

Når du skal flytte ut av en leilighet i Oslo, er det mye å tenke på. En av de viktigste oppgavene før du overleverer nøklene er å sørge for at leiligheten er grundig rengjort. Hos HN Renhold tilbyr vi profesjonell utvask av leiligheter i Oslo til konkurransedyktige priser.

Les mer»

Meld deg på nyhetsbrev!