Vaskebyrå Oslo

Vaskebyrå i Oslo? HN Renhold står til hjelp!

Er du på utkikk etter et profesjonelt vaskebyrå i Oslo som setter kundene i fokus? I så fall er du på rett sted. HN Renhold har utført rengjøringstjenester i Oslo og omegn i over 15 år. 

Du gjør ditt, vi tar oss av vaskingen. Enkelt, effektivt og med markedsdyktige priser!

Bestill vaskehjelp

Det er helt gratis og uforpliktende

HN Renhold - ditt vaskebyrå i Oslo

Vi imøtekommer både privatpersoners og bedrifters behov. Ved å velge HN Renhold som ditt vaskebyrå i Oslo, kan du være trygg på at renholdet blir utført med høyeste standard. Vi sørger for et sunnere og mer behagelig miljø, enten det gjelder hjemmet eller på arbeidsplassen.

Skreddersydde renholdstjenester

Vi forstår at hvert hjem og hver arbeidsplass har unike behov. Derfor tilbyr vi skreddersydde renholdstjenester som kan tilpasses dine spesifikke krav, enten du trenger fast vaskehjelp, hovedrengjøring, flyttevask eller annet.

Lang erfaring

Medarbeiderne hos HN Renhold er nøye utvalgt og grundig opplært for å sikre høy kvalitet på alle renholdstjenester. Alle våre renholdere har gyldig HMS-kort og mottar lønn i henhold til gjeldende tariffavtale.

100 % fornøydgaranti

Hos vårt vaskebyrå er kundetilfredshet høyeste prioritet. Vi vil umiddelbart rette opp eventuelle mangler, uten ekstra kostnad. Vårt mål er å levere enestående renhold som oppfyller dine forventninger, hver eneste gang.

Konkurransedyktige priser

En god renholdstjeneste trenger ikke å koste en formue. HN Renhold tilbyr konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Usikker på prisen på en vasketjeneste? Få en estimert pris via vår priskalkulator.

Send oss en forespørsel

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

Vi har svært fornøyde kunder

4,8/5

Vi er en godkjent renholdsbedrift med over 15 års erfaring. Vårt fokus er å tilby renholdstjenester med høy kvalitet, som reflekteres i våre anmeldelser

Vasketjenester vi tilbyr

HN Renhold tilbyr et bredt spekter av renholdstjenester for både privatpersoner og bedrifter i Oslo. Her er en oversikt over noen av våre mest populære tjenester:

  • Hovedrengjøring – Av og til trenger hjemmet en ekstra grundig rengjøring. HN Renhold tilbyr hovedrengjøring som går i dybden og gir deg en ren start. Dette inkluderer detaljert rengjøring av alle rom, inkludert områder som vanligvis ikke dekkes av daglig renhold. Perfekt for vår- eller høstrengjøring, eller når du bare ønsker å friske opp hjemmet.
  • Byggvask – Etter bygging eller renovering er det ofte mye støv og byggavfall som må fjernes før området kan tas i bruk. HN Renhold tilbyr profesjonelt byggvask som sørger for at lokalet er rent og klart til bruk så raskt som mulig. Våre tjenester inkluderer grundig rengjøring av alle overflater, fjerning av byggestøv og avfallshåndtering.
  • Kontorvask – Et rent og ryddig kontor er viktig for både trivsel og produktivitet. HN Renhold tilbyr omfattende kontorvask som inkluderer alt fra daglig rengjøring til periodiske dyprengjøringer. Tjenestene kan tilpasses dine behov, slik at du får et arbeidsmiljø som er både hyggelig og hygienisk. Vi sørger for at dine kontorlokaler alltid fremstår profesjonelle.
  • Fast vaskehjelp – Enten du trenger hjelp med daglig renhold eller en grundig vårrengjøring, kan HN Renhold ta seg av alle dine behov. Våre vaskehjelpstjenester inkluderer støvsuging, gulvvask, overflaterengjøring, kjøkken- og baderomsvask, samt spesialoppgaver som vinduspuss og tepperens. Vi sørger for at ditt hjem alltid er rent og trivelig.
  • Visningsvask – Når du skal selge eller leie ut en bolig, er det viktig at den fremstår som ren og innbydende. HN Renhold tilbyr visningsvask som sikrer at boligen ser best mulig ut før visning. Våre tjenester inkluderer grundig rengjøring av alle rom, slik at potensielle kjøpere eller leietakere får et godt inntrykk.

Slik fungerer bestilling av vårt vaskebyrå i Oslo

Å bestille renhold fra HN Renhold er enkelt og greit. Slik fungerer prosessen:

1. Send forespørsel

Ta kontakt med oss eller få et estimert pristilbud her. Sammen finner vi ut av hvilken type renholdstjeneste som passer best for deg.

2. Motta tilbud

Basert på tjeneste om omfang av vasking, vil du motta et helt uforpliktende tilbud. Sammen kommer vi frem til tidspunkt for rengjøring.

3. Utførelse

Vårt profesjonelle team kommer til avtalt tid og utfører renholdet i henhold til avtalen. Vi sørger for at alt blir utført grundig og effektivt.

4. Kvalitetssikring

Vi legger stor vekt på kvalitet og kundetilfredshet. Etter utført renhold vil vi gjennomføre en kvalitetssjekk for å sikre at alt er i henhold til dine forventninger.

Bestill vaskehjelp

Det er helt gratis og uforpliktende

Vaskebyrå i Oslo med 100 % fornøydgaranti

Ved å bestille vasketjenester fra HN Renhold kan du være sikker på at jobben blir gjort skikkelig. Vi har over 15 års erfaring i renholdsbransjen og tilbyr 100 % fornøydgaranti på våre vasketjenester. 

Garantien forsikrer at vi retter eventuelle feil ved vasken, dersom du varsler oss innen 48 timer. Dette helt uten noen form for erstatning.