Byggvask Oslo

Byggvask i Oslo

Trenger du hjelp med byggvask i Oslo? Vi tilbyr renhold under og etter oppussing – slik at du sikrer et godt inneklima!

Etter renovering og andre byggeprosjekter er det alltid behov for en grundig rengjøring. Denne jobben er ofte mer krevende enn man først tror. Våre dyktige renholdere sørge for at alt er skinnende rent før dere setter fot i bygget. Vi tilbyr våre tjenester for både privatpersoner og bedrifter.

Ønsker du å la våre profesjonelle renholdere ta byggvasken for deg? Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud med 100 % fornøydgaranti.

Send oss en forespørsel

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

Vi har svært fornøyde kunder

4,8/5

Vi er en godkjent renholdsbedrift med over 15 års erfaring. Vårt fokus er å tilby renholdstjenester med høy kvalitet, som reflekteres i våre anmeldelser

Byggvask i Oslo inkluderer:

Vi kan hjelpe til med byggvasken i alle faser av byggeprosessen.Det avtales med byggeleder om byggrenholdet skal utføres som en avsluttende byggrengjøring eller om renholdet skal utføres gjennom alle RTB faser.

Spar tid

La oss ta oss av byggvasken, så du har mer tid til annet.

Skinnende rent

Vi sørger for at bygget er skinnende ren.

Bedre inneklima

Sett fot i et bygg med godt inneklima.

Hvorfor er byggvask viktig?

Å utføre byggrengjøringen på riktig måte er viktig får å oppnå et godt innemiljø i bygget, uten forurensning som kan stamme fra oppussingen. 

Rengjøringen sikrer at forurensing og fukt ikke belastert det ferdige bygget. Dette vil forhindre utviklingen av sopp, mugg, bakterievekst og byggskader.

byggvask

Byggvask med 100 % fornøydgaranti

Med byggvask fra HN Renhold kan du være sikker på at jobben blir gjort skikkelig. Vi har over 15 års erfaring i renholdsbransjen og tilbyr 100 % fornøydgaranti og prisgaranti på våre vasketjenester. 

Garantien forsikrer at vi retter eventuelle feil ved vasken, dersom du varsler oss innen 48 timer. Dette helt uten noen form for erstatning.